2009-07-10 17:20:37• hírek • Szatmár.ro

Bomba árak az Ibusznál

Folytatódik az árzuhanás! Új bomba ajánlatokat kínál az Ibusz Utazási Iroda limitált kapacitással.

Ahogyan azt már megszokhattuk a Solarex Tours Utazási Iroda partnerei révén mindig kecsegtető utazási ajánlatokat kínál a kirándulni vágyó ügyfeleknek. Ezúttal azoknak az utasoknak sem kell szomorkodniuk, akik rendszerint mindent azt utolsó pillanatban akarnak elintézni, hiszen az Ibusz ajánlatai által még most is lehet kedvezményes utazásokhoz jutni. A Solarex Tours Utazási Irodánál a Last Minute utak csak rájuk várnak! Legyen szó egyéni, buszos vagy repülős utakról, most rengeteget spórolhat, ha kivárja az Ön számára legmegfelelőbb időpontot és ajánlatot.

Az ajánlat az Ibusz bármelyik desztinációjára érvényes, minden időpontban. Kedd reggelenként frissített listával várják az utazni vágyókat. Érdemes időben jelentkezni, hogy még biztosan meglegyenek a kívánt helyek, s ezzel elérhető legyen Ön számára az a nyaralás, amiről régóta álmodozik.

Ha egy felejthetetlen nyaralásra vágyik ne gondolkodjon tovább, keresse bővebb információkért a Solarex Tours Utazási Iroda székhelyeit, az Astoria szálló halljában (tel: 0261710890, solarextours@rdslink.ro), vagy a Mihai Viteazul 20 szám alatt (tel: 0261714190, office@solarextours.ro). Részletes információkat a www.solarextours.ro oldalon is találhat.


Álmai nyaralását még most is megszervezheti kedvezményesen.
Álmai nyaralását még most is megszervezheti kedvezményesen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: